Beerens bouwt aan de toekomst!



Beerens bouwt aan de toekomst!

Zoals u misschien al wel gemerkt heeft, zijn we momenteel druk in de weer om onze showrooms in Aartselaar, Wijnegem en Antwerpen klaar te stomen voor de toekomst.

 

Al onze Nissan showrooms worden gefaseerd onder handen genomen om het nieuwe Nissan Retail concept NREDI2.1 te implementeren. Zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de showrooms komen in een volledig nieuw en modern kleedje.

 

Maar niet enkel de showrooms worden gemoderniseerd. In het nieuwe concept stappen we af van de klassieke benadering van het contact met onze klant. In de plaats komt een volledig interactieve belevenis waar U ten volle en met opwinding het Nissan-gamma kan ontdekken. Het basisprincipe is om al onze diensten dichtbij onze producten te centraliseren zodat U optimaal kan genieten van uw verblijf in de concessie in de nabije omgeving van ons volledige Gamma.

 

Onze klantenlounge is het hart van de nieuwe interactieve showroom. Onze bezoekers worden daar ontvangen door onze medewerkers. Afhankelijk of de klant komt voor de aankoop van een nieuwe wagen, een aflevering van zijn wagen of een onderhoud, wordt de klant individueel begeleid naar de geschikte zones voor een verdere opvolging.

 

Op onze vestiging aan de Noorderlaan zijn de werken bijna voltooid. Nieuwsgierigen kunnen alvast een kijkje komen nemen en proeven van de vernieuwde atmosfeer. Voor onze klanten in Aartselaar en Wijnegem is het nog even wachten tot het najaar.

 

Intussen blijven onze vestigingen gewoon open tijdens de werken. Uiteraard doen we er alles aan om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen, zodat onze klanten hier geen problemen zullen door ondervinden.

 

Voor meer informatie over de werken kan u terecht op onze website: https://www.nissan-beerens.be/nl/verbouwingswerken-showroom-aartselaar