Beerens B2Cars optimaliseert online beleving van klant en maakt online verkoop mogelijk van jonge tweedehandswagens



Beerens B2Cars optimaliseert online beleving van klant en maakt online verkoop mogelijk van jonge tweedehandswagens

 

Beerens B2Cars speelt in op het snel veranderende model van de autohandel. In tegenstelling tot vroeger waar de consument meerdere malen een dealer bezocht, is het nu zo dat de consument gemiddeld 10 uur online onderzoek verricht vooraleer zij überhaupt een showroom bezoeken.

Om de klant van de toekomst tegemoet te komen, hebben wij de online beleving van de klant geoptimaliseerd en hebben we het mogelijk gemaakt om een volledig verkoopdossier online af te handelen zonder dat de consument één stap in onze showroom moet zetten.

 

360° tour & handige zoekfunctie

Op onze (mobiele) website zijn al onze beschikbare wagens te ontdekken. Dankzij onze handige en uitgebreide zoekfunctie is het zeer eenvoudig om een wagen terug te vinden die voldoet aan alle eisen van de consument. Via een 360° tour krijgt de consument een duidelijk beeld van de wagen. Zo kan de klant rond en in de wagen stappen en inzoomen op elk detail van de wagen. Daarnaast is er ook een uitgebreide fotogalerij beschikbaar van elke wagen.

 

Online afhandeling van het volledig verkoopdossier

Door optimalisatie van de online ervaring zal een groot deel van onze klanten niet meer geneigd zijn om de showroom te bezoeken. Voor deze klanten is het mogelijk om hun volledig verkoopdossier online af te handelen en kunnen zij zelfs kiezen voor een levering aan huis. Daarbovenop is het ook mogelijk om online een verzekering te regelen, een financiering aan te vragen en een overnameprijs voor uw huidige wagen te ontvangen. Dit allemaal online zonder maar een stap in onze showroom te zetten.

 

30 dagen ruilrecht

Om de drempel tot online aankoop te verlagen bieden wij bij de lancering van onze geoptimaliseerde website 30 dagen ruilrecht aan. Voldoet de wagen na aflevering toch niet aan de verwachting van de klant dan heeft hij 30 dagen de tijd om deze in te ruilen tegen een andere wagen uit het ruime Beerens B2Cars assortiment.

 

Met deze aanpassingen willen wij de online service gelijkstellen aan een bezoek aan onze showroom.