Beerens Nieuws

Nieuwe bijkomende installaties voor koetswerkherstellingen

Naast de enorme bouwwerf voor het nieuwe parkeergebouw, zijn we op de site aan de A12 ook gestart aan de uitbreiding van de carrosserie.

Lees meer

Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over van Alcopa

De gekende Toyota dealer GMAN, gevestigd aan de Ijzerlaan in Antwerpen, is vanaf heden in handen van de autogroep Beerens. De overname van het dealership in Noord Antwerpen kadert in een bredere strategie van Beerens om het merk Toyota te verdelen in groot Antwerpen.

Lees meer

Opnieuw forse uitbreiding voor Belcar !

Grote investering krijgt eindelijk vorm: weldra zal de site van Belcar uitgebreid worden met maar liefst 1600 extra parkeerplaatsen en bijkomende infrastructuur.

Lees meer

Beerens Classic Rally 2018

De Beerens Classic Rally is een toeristische rondrit, geen snelheidswedstrijd of regularity. Het is de bedoeling u een gezellige familie-uitstap onder autoliefhebbers aan te bieden.

Lees meer

Belcar named 'National Winner' from Belgium at the European Business Awards

BELCAR NV was named one of 9 National Winners from 64 businesses representing the Ones to Watch in Belgium at an exclusive event held at the British Residence in Brussels for The European Business Awards, Europe's largest business competition, sponsored by RSM.

Lees meer

Carrosserie Beerens in groei!

De afdeling Carrosserie is op zoek naar heel wat versterking. Misschien pas jij wel in ons team of ken je iemand die zich hier helemaal thuis gaat voelen... Ontdek het hier.

Lees meer

Schrijf je NU in voor de Beerens Classic Rally | 2017

Heb je zelf een Classic Car en wil je meerijden in de Beerens Classic Rally? Dat kan! Autoliefhebbers kunnen zich hier inschrijven.

Lees meer

BELCAR IS EEN GROEIBEDRIJF VOLGENS TRENDS

Belcar is opnieuw genomineerd als Trends Gazelle 2017 in de provincie Antwerpen.

Lees meer

Winnaar GT-R Experience

Michiel Elen, de grote winnaar van onze Facebook actie, reed een weekend met een Nissan GT-R. De aftermovie vind je hier.

Lees meer

BEDRIJVEN KIEZEN VANDAAG REEDS ELEKTRISCHE WAGENS

Uitstap fossiele brandstoffen tegen 2030 in Vlaanderen? Als het van ‘Groen’ in Vlaanderen afhangt wellicht wel, maar Mobiliteitsorganisaties twijfelen sterk aan de haalbaarheid.

Lees meer

Ook Bondec kiest voor Nissan NV400

Al 44 jaar onderhoudt en installeert Bondec nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Ze zijn zowel actief in particuliere als industriële sectoren en genieten een sterke positie in groot-Antwerpen.

Lees meer

LINK2FLEET Sponsering Belcar

Link2fleet kon dit jaar rekenen op de sponsering van Belcar op de Fleet Executive Day...

Lees meer

Belcar gastheer Renta happening 2016

Belcar was dit jaar gastheer voor de RENTA HAPPENING. Een uiterst geslaagde editie die plaatsvond...

Lees meer

9e EDITIE BEERENS CLASSIC RALLY

De 9e editie van de Beerens Rally op 29 juni 2016 werd wederom een dag om nooit te vergeten. Een kleine 170 klassiekers vertrokken aan onze nieuwe showroom te Aartselaar. Daarna volgde een prachtig uitgestippelde route over Oost Vlaanderen richting haven/Nederland. Ondanks de soms erg hevige regen was bijna iedereen aanwezig en werd er zelfs enthousiast cabrio gereden. Na 170km en de nodige versnaperingen kwam iedereen terug samen aan de aankomst bij Quadriga/Exclusive Cars.

Lees meer

BEERENS WERKT SAMEN MET BOLIDES AAN DUURZAME MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Ruil je wagen in voor een wagenpark! Samen met Beerens zorgt Bolides voor een totaaloplossing rond mobiliteit in Antwerpen en Gent. Wij dragen zorg voor de verkoop van uw oude wagen en u krijgt na registratie meteen 6 uur gratis bij Bolides waardoor u mobiel blijft. Zo geniet u van het comfort en de vrijheid die een auto biedt, zonder er de nadelen te moeten bijnemen. U betaalt enkel wanneer u rijdt (geen abonnement). Zo werken wij samen mee aan duurzame mobiliteitsoplossingen.

Lees meer

WINNAAR OLDTIMER RALLY 2015 KRIJGT ZIJN HERSPUITING

Met de zomer in het vooruitzicht ontwaken oldtimers stuk voor stuk weer uit hun winterslaap. Maar niet alle bolides bleven tijdens deze periode onaangeroerd… zo mocht de winnaar van de Beerens Rally 2015 nog de hoofdprijs van een complete herspuiting in ontvangst nemen.

Lees meer

STUKJE ‘MAS’ MUSEUM VERHUIST NAAR BEERENS GROEP

De ondertussen bekende rode Minerva van het MAS komt thuis bij Beerens Groep.

De prachtige wagen uit 1930 ziet na een periode van bijna 5 jaar voor het eerst terug zonlicht nadat hij in maart 2011 in bruikleen werd gegeven door Minerva verzamelaar Franz De Feyter. Na diens overlijden in 2012 ging het grootste deel van de collectie naar firma Beerens Groep, reeds jaren een referentie in de automobielsector met een uitgesproken passie voor oldtimers.

Lees meer

Virtueel wandelen rond uw nieuwe wagen

Met onze nieuwe technologie wordt van al onze wagens een unieke 360° fotoreportage genomen met haarscherpe foto’s. U kan voortaan de wagen zelf ronddraaien, deuren openen en inzoomen op elk detail. Zo kan u virtueel ons volledige gamma ontdekken op onze nieuwe websites www.B2cars.be en www.nissan-beerens.be. Daarnaast vergroten wij onze visibiliteit door onze aanwezigheid uit te breiden naar autoscout24.be, 2dehands.be, kapaza.be, vroom.be, vlan.be en gocar.be.

Lees meer

Start bouw A12 mega showroom B2 tweedehandswagens

Het bestaande gebouw naast de huidige B2/Nissan toonzaal wordt grondig verbouwd en zal omgetoverd worden tot een showroom van maar liefst 3 verdiepen.

Lees meer