Beerens Nieuws

Koen Maes wordt de nieuwe Managing Director van Belcar

Vanaf 16/8/2022 zal Koen Maes aan het hoofd komen van Belcar. Koen Maes volgt daarmee Jan Devos op die na 3 jaar een andere professionele uitdaging gekozen heeft.

Lees meer

Verdere exploitatie en verbouwing Belcar site Noord

Belcar Noord is in volle verbouwing en de constructie van het nieuwe ontvangstkantoor is de eerstvolgende realisatie die stillaan wordt afgerond, hiermee kunnen we iedereen aan de ingang begroeten en doorwijzen naar de juiste afdeling.

Lees meer

Uitbreiding duurzame, gecentraliseerde stalling totaal verlieswagens

Belcar vergroot de capaciteit voor stalling van totaal verlieswagens door fors te investeren duurzame parking infrastructuur.

Lees meer

De Toyota Yaris wint de felbegeerde ‘Car of the Year’ verkiezing van 2021!

De Toyota Yaris mag zich trots één jaar lang ‘Car of the Year 2021’ noemen.

Lees meer

Beerens breidt uit op de Noorderlaan in Antwerpen

Beerens Groep breidt zijn activiteiten uit en geeft een nieuw leven aan de voormalige gebouwen van General Motors op de Noorderlaan.

Lees meer

Ons beresterk team blijft 100% tot uw dienst!

Door de moeilijke maar noodzakelijke maatregelen van de overheid in de strijd tegen COVID-19 zijn wij genoodzaakt al onze fysieke verkoopactiviteiten stop te zetten vanaf 2 november, maar ...

Lees meer

Beerens Groep wordt actief op de fietsmarkt en neemt fietsgroothandel en invoerder Van Der Wal over.

De directies van Beerens Groep en Van der Wal bevestigen dat vanaf 2/7/2020 de krachten gebundeld worden om samen fietsen en fietsonderdelen in te voeren en te verdelen in België.

Lees meer

Beerens steunt Downsyndroom Vlaanderen VZW

Beerens steunt Downsyndroom Vlaanderen VZW

Lees meer

Heropstart garagesector vergemakkelijken door gecentraliseerde (fleet)uitleveringen

Om de achterstand van de dealers zo efficiënt mogelijk weg te kunnen werken stelt Belcar de infrastructuur in Antwerpen ter beschikking voor PDI diensten, stockage en uitleveringen. Lees hier hoe het werkt..

Lees meer

Beerens B2Cars optimaliseert online beleving van klant en maakt online verkoop mogelijk van jonge tweedehandswagens

Om de klant van de toekomst tegemoet te komen, hebben wij de online beleving van de klant geoptimaliseerd en hebben we het mogelijk gemaakt om een volledig verkoopdossier online af te handelen zonder dat de consument één stap in onze showroom moet zetten.

Lees meer

B-Rent is moving forward...

During the past 4 years, Belcar Rent has been expanding successfully. Thanks to the continuous investments of the Beerens Group, we have now reached a new milestone. The B-Rent team is proud to announce that we have moved our compound.

Lees meer

Belcar steunt de 25e editie van Fleet Manager of The Year

Beerens, die recent zijn Toyota dealerships uitbreidde met de overname van garage Celis uit Hoboken, is erg trots op Stef Holemans die Toyota-Lexus vertegenwoordigd en naar huis ging met een welverdiende derde plaats!

Lees meer

Beerens Groep en Garage Celis bundelen de krachten voor Toyota in Groot-Antwerpen

De directies van Beerens Groep en Garage Celis bevestigen dat vanaf 1/1/2020 de krachten gebundeld zullen worden om samen Toyota te verdelen in Groot-Antwerpen. Met onmiddellijke ingang zal Garage Celis, die een gevestigde waarde is in het Antwerpse sinds 1981 voor 100?el uitmaken van de Beerens Groep.

Lees meer

Belcar wint prestigieuze European business Award 2019

Belcar is zeer trots om wederom uitgeroepen te zijn als ‘National Winner’ op de twaalfde editie van de  ‘European Business Awards 2019’ in Warschau. EBA wordt algemeen beschouwd als de grootste en meest significante cross-sector business competitie in Europa.

Lees meer

Belcar breidt team inspectors uit

Zoekt u binnen uw onderneming ook een betrouwbare partner voor het inspecteren van uw leasewagens einde contract of bij een bestuurderswissel?

Lees meer

Fleet, een wereld in verandering!

Op donderdag 10 oktober organiseerde Beerens een fleet-avond met als thema 'Fleet, een wereld in veradering'. Meer dan 100 genodigden kwamen opdagen voor een avond vol gezelligheid, interessante informatie en entertainment.

Lees meer

Dirk Nauwelaers geeft na 30 jaar de fakkel als General Manager van Belcar door

Vanaf 1 oktober zal Dirk Nauwelaers een commerciële en adviserende rol binnen de Beerens Groep opnemen.

Lees meer

Beerens bouwt aan de toekomst!

We zijn momenteel druk in de weer om onze Nissan showrooms in Aartselaar, Wijnegem en Antwerpen klaar te stomen voor de toekomst.

Lees meer

Nieuwe bijkomende installaties voor koetswerkherstellingen

Naast de enorme bouwwerf voor het nieuwe parkeergebouw, zijn we op de site aan de A12 ook gestart aan de uitbreiding van de carrosserie.

Lees meer

Beerens Groep neemt Antwerpse Toyota concessie GMAN over van Alcopa

De gekende Toyota dealer GMAN, gevestigd aan de Ijzerlaan in Antwerpen, is vanaf heden in handen van de autogroep Beerens. De overname van het dealership in Noord Antwerpen kadert in een bredere strategie van Beerens om het merk Toyota te verdelen in groot Antwerpen.

Lees meer

Opnieuw forse uitbreiding voor Belcar !

Grote investering krijgt eindelijk vorm: weldra zal de site van Belcar uitgebreid worden met maar liefst 1600 extra parkeerplaatsen en bijkomende infrastructuur.

Lees meer

Belcar named 'National Winner' from Belgium at the European Business Awards

BELCAR NV was named one of 9 National Winners from 64 businesses representing the Ones to Watch in Belgium at an exclusive event held at the British Residence in Brussels for The European Business Awards, Europe's largest business competition, sponsored by RSM.

Lees meer

Carrosserie Beerens in groei!

De afdeling Carrosserie is op zoek naar heel wat versterking. Misschien pas jij wel in ons team of ken je iemand die zich hier helemaal thuis gaat voelen... Ontdek het hier.

Lees meer

BELCAR IS EEN GROEIBEDRIJF VOLGENS TRENDS

Belcar is opnieuw genomineerd als Trends Gazelle 2017 in de provincie Antwerpen.

Lees meer

Winnaar GT-R Experience

Michiel Elen, de grote winnaar van onze Facebook actie, reed een weekend met een Nissan GT-R. De aftermovie vind je hier.

Lees meer

BEDRIJVEN KIEZEN VANDAAG REEDS ELEKTRISCHE WAGENS

Uitstap fossiele brandstoffen tegen 2030 in Vlaanderen? Als het van ‘Groen’ in Vlaanderen afhangt wellicht wel, maar Mobiliteitsorganisaties twijfelen sterk aan de haalbaarheid.

Lees meer

Ook Bondec kiest voor Nissan NV400

Al 44 jaar onderhoudt en installeert Bondec nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Ze zijn zowel actief in particuliere als industriële sectoren en genieten een sterke positie in groot-Antwerpen.

Lees meer

LINK2FLEET Sponsering Belcar

Link2fleet kon dit jaar rekenen op de sponsering van Belcar op de Fleet Executive Day...

Lees meer

Belcar gastheer Renta happening 2016

Belcar was dit jaar gastheer voor de RENTA HAPPENING. Een uiterst geslaagde editie die plaatsvond...

Lees meer

9e EDITIE BEERENS CLASSIC RALLY

De 9e editie van de Beerens Rally op 29 juni 2016 werd wederom een dag om nooit te vergeten. Een kleine 170 klassiekers vertrokken aan onze nieuwe showroom te Aartselaar. Daarna volgde een prachtig uitgestippelde route over Oost Vlaanderen richting haven/Nederland. Ondanks de soms erg hevige regen was bijna iedereen aanwezig en werd er zelfs enthousiast cabrio gereden. Na 170km en de nodige versnaperingen kwam iedereen terug samen aan de aankomst bij Quadriga/Exclusive Cars.

Lees meer

BEERENS WERKT SAMEN MET BOLIDES AAN DUURZAME MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Ruil je wagen in voor een wagenpark! Samen met Beerens zorgt Bolides voor een totaaloplossing rond mobiliteit in Antwerpen en Gent. Wij dragen zorg voor de verkoop van uw oude wagen en u krijgt na registratie meteen 6 uur gratis bij Bolides waardoor u mobiel blijft. Zo geniet u van het comfort en de vrijheid die een auto biedt, zonder er de nadelen te moeten bijnemen. U betaalt enkel wanneer u rijdt (geen abonnement). Zo werken wij samen mee aan duurzame mobiliteitsoplossingen.

Lees meer

WINNAAR OLDTIMER RALLY 2015 KRIJGT ZIJN HERSPUITING

Met de zomer in het vooruitzicht ontwaken oldtimers stuk voor stuk weer uit hun winterslaap. Maar niet alle bolides bleven tijdens deze periode onaangeroerd… zo mocht de winnaar van de Beerens Rally 2015 nog de hoofdprijs van een complete herspuiting in ontvangst nemen.

Lees meer

STUKJE ‘MAS’ MUSEUM VERHUIST NAAR BEERENS GROEP

De ondertussen bekende rode Minerva van het MAS komt thuis bij Beerens Groep.

De prachtige wagen uit 1930 ziet na een periode van bijna 5 jaar voor het eerst terug zonlicht nadat hij in maart 2011 in bruikleen werd gegeven door Minerva verzamelaar Franz De Feyter. Na diens overlijden in 2012 ging het grootste deel van de collectie naar firma Beerens Groep, reeds jaren een referentie in de automobielsector met een uitgesproken passie voor oldtimers.

Lees meer

Virtueel wandelen rond uw nieuwe wagen

Met onze nieuwe technologie wordt van al onze wagens een unieke 360° fotoreportage genomen met haarscherpe foto’s. U kan voortaan de wagen zelf ronddraaien, deuren openen en inzoomen op elk detail. Zo kan u virtueel ons volledige gamma ontdekken op onze nieuwe websites www.B2cars.be en www.nissan-beerens.be. Daarnaast vergroten wij onze visibiliteit door onze aanwezigheid uit te breiden naar autoscout24.be, 2dehands.be, kapaza.be, vroom.be, vlan.be en gocar.be.

Lees meer

Start bouw A12 mega showroom B2 tweedehandswagens

Het bestaande gebouw naast de huidige B2/Nissan toonzaal wordt grondig verbouwd en zal omgetoverd worden tot een showroom van maar liefst 3 verdiepen.

Lees meer